Generasi Muda Yang Merindukan Kokohnya Islam

Tunggu, sedang memuat...

Pengumuman 5 September 2011



Dumateng Kang :
Sedoyo Ingkang wonten ing daerah Bagor lan Sekitaripun
Ing Dhalem


Assalamu’alaikum Wr. Wb
          Salam Sillaturrahmi kito sampe’aken, mugi-mugi Rahmat, Taufiq, hidayah, sarta inayahipun Allah SWT tansah nyarengi kito sedoyo. Nyuwun rawuhipun panjenengan ing dalem :

          Dinten         : Sabtu malem Minggu
          Tanggal       : 3 September 2011
          Wekdal       : Jam 21.00 (Ba’da ‘Isya)
          Tempat       : Dhalemipun Kang Didik
                               Dsn. Gagan, Ds. Ngumpul
          Acara         : - Halal Bihalal
    - Syukuran (Masakan)

Mekaten Undangan meniko, lan rawuhipun Panjenengan tansah dipun ajeng-ajeng.

Wassalamu’alaikum Wr. Wb.

Ttd,
Panitia

NB : Wul e Rp. 10.000,- Dateng Kang Kholis (terakhir Tgl 29 Agustus 2011,)

 

Pengumuman 5 September 2011 Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Dek Noka

0 komentar:

Post a Comment